Σελίδες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση – καταγγελία





Καταγγέλλουμε τον απαράδεκτο αποκλεισμό της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ από την τελευταία γενική συνέλευση του σωματείου στις 20 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ κατέθεσε πρόταση – ψήφισμα με το οποίο πρότεινε ανοιχτή συνάντηση των ΔΣ των συλλόγων Εμπορικής και AlphaBank μέχρι τις 10 Νοεμβρίου με στόχο να δεσμευτούν από κοινού οι δύο σύλλογοι ότι δεν θα δεχθούν καμία παραβίαση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Παρά το γεγονός ότι η πρόταση της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ δεν ερχόταν σε αντιπαράθεση με αυτή που κατατέθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις του ΔΣ (ΔΗΣΥΕ – ΔΑΚΕ – ΕΑΣ – ΕΣΑΚ), το προεδρείο της Συνέλευσης με πρόσχημα το «επικαλυπτόμενο των δύο προτάσεων» και με πραξικοπηματικό τρόπο αποφάσισε να κλείσει όπως – όπως τη διαδικασία της συνέλευσης χωρίς να βάλει την πρόταση σε ψηφοφορία και παρά τις ενστάσεις της εκπροσώπου.

Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν πρακτικές που απαξιώνουν τις συλλογικές μας διαδικασίες  και ακυρώνουν στη πράξη την ισχύ της Γενικής Συνέλευσης σαν το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου